De outdoortrends van 2022

Terrasset

Het is weer tijd! De dagen worden langer, de vogels zijn er weer en fluiten vrolijk en ook de zon laat zich vaker zien. De een of de ander krijgt jeukende vingers na de lange, sombere winter. De nieuwste outdoor trends voor dit jaar zijn veelbelovend. Dit jaar verplaatsen we ons wooncomfort van binnen naar buiten. Veel fabrikanten hebben hun voorheen binnencollecties geschikt gemaakt voor buitengebruik. Eenvoudige en stijlvolle kleuren en silhouetten maken het geheel af. Laten we aan de slag gaan en dat stoffige balkon of terras in vorm brengen!

Thuis buitenshuis – meubels opnieuw geïnterpreteerd voor gebruik buitenshuis

Waarom zouden we het buiten ons gebruikelijke wooncomfort moeten missen? Topmerken als Gubi en &tradition laten zien hoe je binnen ook geschikt maakt voor buiten. Of het nu loungebanken, stoelen of eettafels zijn. Veel van wat we binnen hebben geleerd om van te houden, is nu vakkundig opnieuw geïnterpreteerd voor buiten. Loungemeubels blijven hier een essentiële rol spelen. Zeker als het gaat om het naar buiten verplaatsen van de woonkamer zijn banken, fauteuils en chaise longues onmisbaar.

Ook het kleurenpalet in de buitenruimte blijft dit jaar terughoudend, minimalistisch en gaat zo perfect op in de natuur. De tuinmeubelen van dit jaar moeten de natuur ondersteunen en niet per se op de voorgrond treden. Ook ideaal als je bestaande tuinmeubelen wilt aanvullen.

Mediterrane tuindromen

Heb jij al reislust? Wij zeker! En wat is de beste manier om de zomer in huis te halen? Correct! Met mediterrane tuinmeubelen en accessoires die je doen verlangen naar zomer, zon en zee. We zullen je laten zien hoe ook jij mediterraan kunt leven. Terracotta, hout en vooral rotan zijn de juiste materialen voor een mediterrane flair op balkon en terras. Alle materialen stralen warmte uit, wat naast de warmte van de zon voor een gezellige sfeer zorgt. En hoe groener het balkon, hoe meer vakantiegevoel je krijgt. Bijzondere eyecatchers worden vakkundig gemaakt met opvallende plantenpotten.

Comfort is daarbij ook een belangrijke factor. De kleuren van de buitenmeubelen van dit jaar zijn eerder terughoudend. Met de bijbehorende kussens, vloerkleden en dekens kunt u zich des te meer uitleven. Patronen en kleuren maken het totaalbeeld vakkundig los en zorgen voor een huiselijke sfeer in de buitenruimte.

Doe zoals de zuidelijke landen en geniet van je siësta in een comfortabele hangmat. Het liefdevol gedetailleerde weefsel nodigt letterlijk uit om te dromen. Dus gewoon rondhangen en de stress van het dagelijks leven achter u laten. Natuurlijk verwelkomen we na de koude winter elke dag meer zonuren. Toch is het ook belangrijk om geschikte schaduwplekken te creëren. Of het nu op het balkon, het terras of in de tuin is. We hebben allemaal hier en daar een beetje rust van de zon nodig met de juiste parasols.

De parasols zijn dit jaar niet alleen praktisch, ze zullen ook een eyecatcher zijn in je buitenruimte. Het maakt niet uit of het elegant is in klassieke kleuren en een houten frame of met ongebruikelijke kleuren en patronen. De parasoltrends laten niets te wensen over en hebben voor ieder wat wils.

Bijzondere details zoals franjes of speelse patronen en kleuren brengen je in de zomerstemming. Onder deze parasols hoor je letterlijk de golven en krijg je een beetje het vakantiegevoel in huis.

Ook parasols en zonwering in het algemeen spelen dit jaar om een ​​heel andere reden een belangrijke rol. De meesten van ons zitten al veel te lang in het thuiskantoor. Wat dacht je van een mooi buitenkantoor aan huis? Hiervoor is natuurlijk een parasol onmisbaar.

De outdoortrends van 2022
Schuiven naar boven